Спадарожники

Спадарожнікі

  Не палічу я мастака мазкі,
  За плагіят на восеньскай карціне,
  Дзе супадуць на ёй мае радкі,
  Што прысвяціў распранутай асіне.
  Не палічу ягоныя мазкі
  За плагіят, калі каштаны ў свечках.
  ...Бог падарыў нам дар з адной рукі,
  Каб на зямлі застацца, -
  хай не вечна.

  16.06.09


Рецензии