А хто прыкладзецца к блакитнай бутэльцы...

...А хто прыкладзецца
к блакітнай бутэльцы –
то здейсняцца мары, я чула даўно.
Жаданьне наперад задумаць патрэбна.
Ну, вось, і прыклаліся, толькі адно,
забылі задумаць, і круціцца ў думках:
- Якое жа смачнае гэта віно...


Рецензии
прыгожая бутэльк и смачнае вино.

Вацлав Хадосевич   16.12.2014 14:29     Заявить о нарушении