Мир Люб! Ты поцылуй

Козу в рогуль, Щ!..
Щукар, ну, в чукч: Всё Ж сократЩаем Путь.
Во МГЛУ Б… хы-хы, лингВигСтык тут:
Да шо за гос3-й лук Ш!?

Тут мы пойихав к пчолкам.
И на вжэ вам тут мёду ш.
А шо. Вам дасць молодка,
Колы ты конюх про100 фш. Хэ! КайСИК!
Дурынь! Байим! Ах, Шмило наш ты ш!

Во так от з намы каты.
Ты шо, шэ ны й вмывався взь?
Да брось ты! Вмыйся з жабмы!
Ой! Так ужэ ныгайно!.. У ф ГАЙ вин Щ!..

Да выпый соды! Шо ты!
Да й вси тут гондэ щоты Ж.
Дай спокуй! Татусь он тут! Да поп ты
Ныдотёпный! СкаргЛахТин в РомКЫ Ш!
И всё! Ны й в десКый  сад вшэй.

У опшым, шо почом дэ Ж.
В Жабэй всё кволэ Ж.
То в йих тычэ вазончык,
То тол потёк вэсь. Ну, потолок! Ах, тёмнэ тёмкал!
Бо й в буквынцы высёлый
А НИ забачыць БоГА ЗЬ.

Ну, АНИ З во как
ПрыСветТишь ты СтикШочКАХ.
Ув их Ш пистоли!..
ЗагсМекСт цыцочКаф. Заместо, тесто!
Коль пырывод шэ нэмоч.

В Панизах Сонцэ С свеце?
А цо не в цебе вейЦер? –
Якый шэ ветер!?
Да сам мты!.. дид мохраньськый.

И всё сукВецьце.
Ну, тут вуш разумей ексь
Прыколы БесТыж: ну, тыжДынь дынь
Не емШыс –
СваВоле ПейСах! В нежНагСць…

И так далей Дин
Яси на небеСИ
В ясЛишк. Ну, влип во ш Киць
В молозывКИ ЗЬ.


Рецензии