Паводка на Нёмане
Паводка, карася да каляіны
Звяла рака “вялікаю вадой”
І рухі жабраў мералі хвіліны
Паміж жыццём і жудаснай бядой.
...Данёс да рэчкі з веснавою крыгай
Пусціў яго зноў за жыццём уплаў.
...Быў рад бясконца, як плаўнік задрыгаў:
Карасік мой падзяку дасылаў.
2005 год
Свидетельство о публикации №114061702355