Сябрам

Сябрам

  Радок-другі сябрам я прысвяціў.
  Мне верыцца, да скону іх не страчу.
  Яны ішлі са мною па жыцці.
  Са мной дзялілі гора і удачу.
  Я дзякую сяброўскаму агню,
  Які гарэў у сэрцах
  Без прымусу.
  ...За гэту цеплыню і дабрыню
  Ніякім я радком не разлічуся.

  2006 год.


Рецензии