Любоу зямная

Любоў зямная

  Любоўю першай мама мне была.
  Бабуля мяне першая спавіла.
  Крынічка і бярозка ля вады –
  Любоў ў мяне ўдыхнулі на гады.
  Лясное і балотнае звяр’ё, -
  Яно мне не чужое, а маё!
  ...І як не шанаваць іх, не любіць,
  Калі нам з імі векаваць і жыць?!

  08.05.2013 год


Рецензии