Спачуванне Вожыку

***
  Спачуванне “Вожыку” у той час, калі нехта занадта разумны назваў яго “альманахам”, каб часопіс выходзіў 2 разы за год

  Галоўным крытыкам і гумарыстам
  Ён нават быў пры камуністах.
  На крытыку здаровы гумарок –
  Не шкадаваў калючак ён ні ног.
  Ён шчыра працаваў у двух вяках.
  На знакамітых няньчыўся руках...
  ...Прабач, што у патрэбны час
  Ты з сёмым нумарам “пагас”!

  PS. Няўжо цікавей стане навіна
  Як праз паўгоддзе з’явіцца яна?!

  15.06.2009 год


Рецензии
Цікавае выданне было. Як зараз памятую рубрыку "Вілы ў бок". Выпісвалі ў свой час.

Владимир Кабердин   09.07.2014 20:35     Заявить о нарушении
але, але, дзякуй.

Вацлав Хадосевич   10.12.2014 14:05   Заявить о нарушении