Сумленне и розум

Сумленне і розум

  Не брудзіў калені,
  Не грукаў у грудзі,
  Бо ведаў – сумленне
  Суддзёю мне будзе.

  Сумленне і розум
  Спрачаліся часам, -
  Святлеў думак роздум
  Калі яны разам.

  А як разважалі
  У парнай запрэжцы
  Тады далучалі
  Яшчэ маё сэрца.

  10.10.2010 г.


Рецензии