Бом-бом! Хатабыч?

Ф хаты фам даты?
Цыцок даш згвалЦіць, сколькі хватаЕйць

Вышэл мы гоньдзе
Мал-мал на двурэк.
Ой! А ву ночы
Бардзо жэ добжэ й…

Сцаці на ганэк
Пры сфеньце лямпэк.
Колі захоцэс понюхваць гноюф.

Так сцо постойце!
Мо-но со прано з
Прам наедацца…ню, прі й сфят мясэц.

Кода захцялы б
Выпіці й шклянКУ З,
Ой, как як шпарко
ФшпаРыл бы й пЯтКУ Ль.

Вофкаф бо недзе не й відаць, пэфно сь.
Токо сцось шыпко
Натто не пекно.

Ню, там швырэпызд…
С хвостэм мелк змеек
А ні ву траві ж
Ні ф дзедКІ СЬ Вацэк.

От пак как надзэн
В актуАльНогСцях
Стрыгты влад ногці с пажурэм разам.
Ёсця в дзебіла з
Гарна кобілка сц? Сэк сам зайМігСяк.
ВеніКам вшыстко!

Вон ту фо фріш ліпс
НайЛепШей шійКУ Ж,
Раз с КужяЛігЧін йідзіш з МарійКО Ж…
Да, вот… А кожа ф кожана й моцна вз.
Даст тобе й в морДУ СЬ
Дусіцка квола й!

Ціп Басар Алька:
Во как с пісТольМІ С
Міс-Янав тфашты фш врейЗаля матКІ ЗЬ!
Прамо поцёк пан!
Хоць прам вуш старец.

Ну, как… Як какся Ж
Дедушка Вася
Нават ля красКІ С
З грудзьМІ Ш та ляжКІ Й.

Вот мы ВКантахце й
Прам как на тахЦінг.
ФсяКУЮ швальКУ вш кувшай-ка тамкы зь.
А вы тут кажан, шо а нікак уш
Ф стараСці всцацца не змог бы й Салкін.

Вот аны ж, фафЛИ З!
На, да кусайМА З...


Рецензии