варьяцкия дрымоты

вар'яцкія дрымоты

Немач ходзіць па целе,
кошкай носіцца ўскок,
кіпцюром там зачэпіць,
там паскача часок...

Скруціцца там у клубочак
не дае разважаць...
- Супакойся, каточак,
дай спакойна паспаць ...


Рецензии
з немаччу трэба змагацца усими сродками.


Вацлав Хадосевич   16.12.2014 14:19     Заявить о нарушении