Минуле

Бува, як вдаре щось у скроні,
неначе блискавка в плече –
зіпріють навіть і долоні.
а серце кров’ю обпече.

І, чується, шепоче чуле
відоме шосте почуття –
то б’ється крилами минуле
об грати власного життя.

Воно заходе скоком-боком
навчати розуму й добру,
а потім… ніби ненароком,
ножа устромить, наче Брут.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Минуле завжди допікає,
мов кухоль тухлої води,
коли в душі колишній Каїн
на Авеля переродивсь.


Рецензии
Це вірно написано:"Минуле завжди допікає!".Коли дивишся на прожиті роки , то бачиш, що інколи не так зробив.
З повагою,

Виталий Меланич   04.07.2014 23:34     Заявить о нарушении
Щиро дякую за такий відгук.

Юрий Ош   07.07.2014 23:00   Заявить о нарушении