Л тня ж нка
Вся духмяність садів, та покосів.
То великий жіночий секрет,
Наче літо, насправді вже осінь.
Молодіє душа в почуттях.
І ніхто в тому їй не завадить,
То хай жінка та буде в літах,
Її посмішка кожного звадить.
Її очі, як ранок блищить,
Її смуток то темрява ночі.
Посміхається сумно, мовчить,
А про неї все кажуть очі.
Її люблять за ту красу,
Що летить по серцям нужденним,
І всі квіти для неї несуть,
А я вірші читаю натхненно.
Свидетельство о публикации №114061600533
Светлана Камышная 20.06.2014 16:35 Заявить о нарушении