Амукь тавуй яр авачиз

Гьикьван бахтлу кас язва зун,
Ашукь хьанвай к1ани ярдал.
К1андач заз гьич галачиз вун,
Гьич са югъни и дуьньядал.

Ахъаюр вил аквазвай вун,
Рик1 шад я зи, акьван пара.
Кьуьзуь кьилихъ сад жеда чун,
Амукьдач чаз маса чара.

Заз четин туш зегьмет ч1угун,
Жуван к1ани ярдал гзаф.
Четин я хьи, яр ваз такун,
Рик1 сефил яз къваз жеда марф.

Лацу лиф яз уьмуьрда вун,
Амукьдач гьич, тахьуй ягьсуз.
Уьмуьрдикай жеда гатун,
Квадарнахьуй жуван намус.

Рик1из гуж я уьмуьр такун,
Жуван к1ани яр галачиз.
Гьик1 хьайила, за вуч лугьун,
Амукь тавуй яр авачиз.


Рецензии