Дауняе

Даўняе

  На долькі успамін крышу:
  Губляюцца знаходкі ў згубах...
  Не верыў тому “шалашу”,
  Ў якім мне шчасным быць і любым.

  ...А дачакаўся той пары,
  Калі душа ад шчасця млела!
  ...Былі сяброўкі і сябры...
  І ты была у плацці белым.

  1970 год


Рецензии