Не дзеля гонару партрэтау

Не дзеля гонару партрэтаў
  Прызначыў Бог мяне паэтам.
  Пасаду не лічу галоўнай, -
  Сябрую з літарай і словам.
  ...А вершатворца нёс спрадвеку
  Да хворых душ і сэрцаў – лекі.

  1980 год


Рецензии