У вершах я хавау гады

***
  У вершах я хаваў гады
  Каб моладзі не рэзаць вушы:
  (а вось тады... А вось тады...) –
  Прагрэс стагоддзя не парушыць.
  Ды не знайшоў ніякай сховы
  Імкненням часу і рукі...
  ...Я зноў бяруся за аловак, -
  Перапісаць чарнавікі.

  2012 год


Рецензии