Незабыунае

Незабыўнае

  Салютавала Сэ-Сэ-СэР – краіна!
  Пах пораху – стаў пахам мядуніцы...
  І ад станкоў збягаліся жанчыны
  Да рупараў, не зняўшы рукавіцы.
  ...Салюта рэха чуў не кожны дом, -
  Яго глушылі плач дзяцей, ці маці.
  ...З хат зноў вярталіся мільёны ўдоў
  Да плуга, да станкоў, да сенажаці.

  22.06.2005г


Рецензии