Добрий злюка

Добрий для своїх,
Злюка для чужих,
Знищив би він їх
Молодих й старих.

Бреше він своїм,
Біди від чужих,
Знищім їхній дім,
Джерело дурних.

В нас розумні всі,
Як підкорять світ
Наші молодці
Житимем без бід.

Наші прапори
Скрізь замайорять,
Гляньте догори,
Зорі нам мигтять.

Світ стривожений,
Буде злюка цей
Переможений
Й в світ піде тіней.

Злюки вже були,
Воювали світ,
Та всі загули,
Наробивши бід.
16.06.14.


Рецензии