Сонячним рядком

Я хочу привітати з днем народження,
Простим і щирим
Сонячним рядком,
Я хочу  побажати всього доброго,
Хай світ навколо повниться теплом,
А мрії  хай на плани перетворяться,
І неодмінно втіляться в життя,
Кохання,  щоб зустрів
Міцне по справжньому,
І все щоб склалось
Легко у житті,
Хай день сьогоднішній
Дивує  подарунками,
Зберуться друзі,
Бо у них є  ти!
15.06.2014
__________________________________________
Роману Судику


Рецензии