И й яд ат Цигр исПий, Патий!

Бо дэ, ну, ШутКИ СЬ в Кись,
Коль вун так дзик

И вот: под музыку зь ю туба
Ямы я бачю шь на й Луни взь!
Да шё вы гоньде мни, вух, Юрка!
СциХИ ще й  кажице сфуи? –

Ага! ИС Шри й ЛанКИ ЗЬ.

АсдяРавЛени буде й Лени з,
Кали в Панизы мы уш Стих.
Бо жь все панимаЮць паезий.
Тым больсь, ат Ангел Бричь.

Во квак КвакашКИ ЗЬ меюць лапКИ СЬ
На КисиньЖер зьляЖиць:
Ну, шо ты, Тома! Ой! Да на фиг
ТаБе ше й  гэны зь шизь!

И мы пабегЛИ ЗЬ да й имшы вш.

Ну! Гондэ О ужэ каб еСЛИ ЗЬ
Ни й капЛИ СЬ слизьНягКив:
Мы в цэрКфу ось как бровен з дзеСить
ИС сити майданифськ! Ныхай горыть вэсь свит!
А шо. На моглыць ныц сфятых?.. Уси пынькы гнылы, бы аж духы Ж.

Ну, так от: в радивы жыдивськ
Коб Мит Таг эсэн с пип.
Мы освятыли вси взь машынк!
Давай ишо й тоби тубик з Бью ИК? Га, шо? Ны слыш?
И мы вжэ к вам с Стихы Ш…

Ат Шри Чинмой, морскы.
Такы во Шылка вам б пошлы б?
Ах, майн большовычкы! Штаны спускТылы Ж с Тилк.
И во на: КабЛучКы Ж?

...и журыця Мий Тигр,
Шо Сонц уш спыть


Рецензии