Колись

Колись в лісах водились мавки,
В озерах, ріках ще й русалки,
Сьогодні їх ніде немає
Й чому це так ніхто не знає.

Колись були великі села,
Жила і молодь там весела,
Сьогодні цього в нас немає
Й чому це так ніхто не знає.

А діти до батьків звертались
На ви й родиною пишались,
Сьогодні цього вже немає
Й чому це так ніхто не знає.

Колись в селі життя бурлило,
Як жити треба всіх учило,
Сьогодні цього вже немає
Й чому це так ніхто не знає.

Колись не вернеться ніколи,
Бо позникало все відколи
Грошові торби в нас панують
І кулаками все руйнують.
15.06.14.


Рецензии