Каша прокурор

Пшонка – каша,
Пшонка – прокурор
Ще й папаша,
А по руські вор.

Вкрав мільйони
І в Росію втік,
На закони
Плюнув чоловік.

Член він банди
Януковича,
Це гаранти
Прав людей, хоча

З них гаранти
Тільки грабежу,
Щоб для банди
Власність взять чужу.

Тож злякались
Й повтікали геть,
Щоб не взялись
Бити їх на смерть.

Чи арешту,
Гроші ж відберуть,
Як і решту
До в’язниць запруть.

Та Бог з ними,
Кара інша є,
Буть чужими
Скрізь за зло своє.
14.06.14.


Рецензии