Чекаe спокою життя...
десантників, екіпажу літака,
та усіх загиблих з обох сторін,
та мирного населення.
Будь розумнішим батьку Київ,
Та відведи свої війська…
Душа болить і серце ниє,
Кому потрібна ця війна…
Не може бути перемоги,
Якщо страждання навкруги,
З обох сторін побійтесь Бога,
Брати ви більш, ніж вороги…
Та дайте людям розібратись,
Позбутись горя і біди
І щоб не гинули солдати,
Та від цієї боротьби…
Та швидше з миром розійдіться,
Чекає спокою життя,
Усі нарешті зупиніться,
Разом будуйте майбуття.
Доки не втрачені надії,
Я віру в праведне Буття,
Тільки не в пізнє каяття,
Будь розумнішим батьку Київ…
Автор Геннадій Сівак.
14 червня 2014 року.
Свидетельство о публикации №114061409823
Олег Кротов 2 16.06.2014 11:46 Заявить о нарушении