Николи
В моєму полоні
Тремтять поцілунки твої.
У наших стосунках
Слова-подарунки
І пісні твої весняні…
П/с
Ніколи нікому,
Нікому ніколи
Не вірила я, як тобі.
Зроби щось благаю,
Бо серце палає.
Зроби щось благаю зроби.
Хтось каже все марно,
Що вдвох ми не пара
Нікому не вірю я ні!
Чарівні ті очі,
Бездонні ті ночі…
Невже це наснилось мені?
П/с
Ніколи нікого,
Нікого ніколи
Я так не любила в житті.
Палкого такого,
Прикольно-смішного
І так, щоб до мене летів.
Ніколи нікого я так не любила.
Нікого ніколи, а ти?
Мети кольорові до тебе летіли
Мої кольорові мети. (Июль 2011
Свидетельство о публикации №114061400739