Сон трава

А за рікою сон трава буяє і цвіте,
Уявою малює сонячне намисто.
І в тії чари  вірять: і старе й мале,
Бо пісня  того цвіту завжди вічна.

Прижмурене,  усміхнене й замріяне лице,
Торкненься ніжно  ластовинням квітки.
І все, що в нас на серці, наче в казці оживе
В душі  залишиться прикованим  навічно.


Рецензии