Як сумавала я тады...

Як сумавала я тады,
Калі я ўздумала што ты,
Ўжо не кахаешь,
Ўжо не кахаешь!
 
І слезы сохлі на вачах.
У пчуцях мітусіўся жах.
Мо зневажаешь?
Мо зневажаешь?

І ўжо я думала аб тым.
На злость табе пайсті с другім.
Паназіраешь.
Паназіраешь!

Ажно са мною побач ты.
Адчаю згінулі сляды.
Мяне кахаешь,
Мяне кахаешь!

Заўсёды быць с табой хачу.
ўслед на крыллях палячу.
Ці пакараешь?
Ці пакараешь?


Рецензии