Мне очень жаль за свой народ...

                Мне очень жаль за свой народ,
                Такой талантливый, такой трудолюбивый
                И  заложился ген своды в  нём,
                Та є прислів"я -"українська справедливість"-
                "Що маю, те вам не віддам,
                А  решта мене не цікавить,
                Гуртом ми гідні батька бить,
                Але моя хатина скраю"
                Опомнись мой родной народ,
                Моєї вільної країни,
                Ми різні, але ми сини, 
                Нашої неньки України
                І ті, хто понадкусювали нас
                Хоч до кінця,  йще всіх не з'їли,
                Знову повернуться до нас,
                Щоб грабувати до могили.
                Невже даремно полягли,
                Небесну сотнню замолили,
                Щоб знов знущались вороги,
                Так дай же Господи, для боротьби нам сили!


Рецензии