Чи козак?

Де козак,
Де кізяк ?
Треба зрозуміти,
Не малі ж ми діти.

Йде війна,
Де ж вона,
Та козацька сила,
Ворога щоб била ?

Коли мир
Він кумир,
Ходить у папасі
Як в минулім часі.
               
Ще й кричав,
Закликав
В козаки вступайте
І часу не гайте.

Хто знайде
Зараз де
Ці козацькі сотні,
Що до бою годні ?

Крикуни,
Де вони ?
Їх ніде не видно,
Друзі, це ж огидно.

Не козак,
Це кізяк,
Горлопан брехливий,
Боягуз блудливий.
13.06.14.


Рецензии