Розп яли Украiну мов Iсуса
І пулею прибили до Хреста
Руйнують села, ниви і колосся
Не знають яка ненька нам свята
В душі не залишилось болю
Вогонь війни спалив серця
Вони вбивають нашу волю
Їх злість, спалила нам міста
Вже дзвони в школах відспівали
Встають сини і дочки до Хреста
За неньку, молодість прогнали
Для них вона і мати і життя
Без навчання за волю будуть битись
Не знає трохголовий той дракон
За Україну будем не молитись
А гнати ворога ми будем за кордон!
(С)Надін Буре
Свидетельство о публикации №114061209782