Здурiли люди!
Неначе в храмі не христились.
Було прозріли... Та засліпли –
Брати ж то ваші й ваші діти!
На бойню, як тих бичків ведуть –
Вони ж і вухом не ведуть...
Та рясно харкаючи кров’ю,
Вірять в уявлену свободу.
Уявна правова держава,
І демократія уявна!
Як добавиться могил героїв,
Перепишуть історію знову...
Не террористів бачу, а террор –
Не можновладців ллється кров!
Кому – золотом підлога,
А кому... Ба! – Куля в лоба!
Здуріли люди! Чи сказились?
7.VI.2014р.
Свидетельство о публикации №114061209521