Не треба!!!
З розбитим серцем назавжди?
Хіба хтось знав, чи міг чекати –
Що діти згинуть на війні?
Розорені міста та села
Чорніють плямами вікОн.
Щури вгодовані й веселі
На згарищі, де був Закон.
Край неба стеляться прокляття
До тих, хто знищує життя,
Хто позабув, що люди – браття,
Кому немає майбуття.
Хай блискавка ударить з неба
І коло розбрату прерве!
Не треба, людоньки! Не треба!!!
Бо в нас життя лише одне…
фото из Сети - похороны жертвы АТО в Краматорске (УКРАИНА)
Свидетельство о публикации №114061208896