ДАРИ ЛIТА

    
В гаю зозуля закувала,
Співає жайворон пісні,
Літня пора уже настала
І душу радує мені.

Хліба у полі визрівають,
І наливають колоски.
Вітри їх ніжно коливають,
Милуюсь цим уже роки.

Над ставом верби зеленіють,
Полощуть коси у воді,
Красою, вродою дивують,
Краєвиди оці чарівні.

Шумить криниця у урвищі,
Вода в ній чиста, як сльоза,
Кущі неначе у намисті,
Дуби зелені і трава.

Тут захотілось відпочити,
Відчути повітря п’янке,
Зозулі голос ще почути,
Коли у полі все цвіте.

Природа літо нам дарує,
Яскраве сонце і тепло,
Душа від радості вирує,
Дари нам літо надало.


Рецензии