Валошки у жыце

Валошкі ў жыце

 Ну, не кажыце –
 Валошкі ў жыце –
 Нібыта вочкі
 На твары сонца.
 І вочкі тыя,
 Іх шмат, бясконца,
 Глядзяць, нібыта,
 Крыху наўна,
 Як вецер сонны
 Трапеча лісцем
 Смурной каліны
 На ўскрайку жыта.


Рецензии