Ляциць цягник, грукоча...

Ляціць цягнік, грукоча
 па стыках жорсткіх шпал...
 Пра нешта там ляскочуць
 калёсы абапал
 дзьвух рэек
 паралелных...

 І шум, і звон, і ляск...
 А людзі, ўсе суцэльна,
 нявесела глядзяць...
 Глядзяць сабе пад ногі,
 хто – позіркам убок...
 І гэта ўсю дарогу...
 Усеагульны шок..


Рецензии
кольки разоу даводзицца так, з выглядам таким насицца пад зямлёй.

Александр Сарапкин   26.12.2014 17:55     Заявить о нарушении