Наша сутнiсть

Наша Сутність

Бігти-бігти і не встигнути
На потяг долі, що зове у далечінь.
І мріяти, та не звикнути
До всіх сучасних, будніх розумінь.

Робити-робити та не виконать
Не втримати всіх, що хотів обіцянок.
І сліз всіх, що треба не виплакать
Не вивчити всіх, що є в світі, веснянок.

Не зможемо те, не зможемо інше…
Для чого живемо на цім білім світі?
І робимо ми все так, щоб поменше
Від цього і сонце нам мало так світить.
Листопад, 3, 2003


Рецензии