Ти йдеш...

Чогось ти собі йдеш, мене ти не зовеш,
     і очі геть сумні, які кохала.
Де взяти почуття, коли його нема,
    а може я його комусь віддала.
Скажи, що тобі жаль, то ніч моя вуаль,
    і сльози я давно затамувала...
Пишу свої вірші, то сум в моїй душі,
   чого любов ота причарувала?
Ти просто собі йдеш, нічого вже не ждеш,
   давно  холодна чорна мОя кава.
То був самообман, ілюзія, туман...
   а ще, якась то гра, була цікава.
Ти погляд мій ловив, але любов розлив,
   і вже вона від нас сама тікала!
Прощальна смс, без суті і адрес
   десь поміж днями я собі блукала.
Як хочеш, то іди! розтануть всі сліди,
   і мабуть то була коротка бліц-вистава.
Де брати почуття, коли його нема?
   Та може я тебе й не чекала...

In_nes
Ukraine, Odessa


Рецензии