По слову Твоему
И мысль Твоим смирением сохрани.
От силы вражия меня избави
И семя тли во мне искорени.
Помилуй меня, Творче мой, Владыко,
Унылаго и грешнаго раба.
Не отыми от мя святаго лика,
Когда за мир в душе идёт борьба.
Помилуй мя по милости велицей,
По множеству щедрот Твоих благих.
О Бозе Спасе дух возвеселится,
Ведь дивен он во всех своих святых!
Спаси меня! Вложи в уста молитву!
Да будет мне по слову Твоему.
Когда с грехами выиграю битву,
От Чаши сей Божественной приму.
Услыши мое слезное рыдание,
Настави мя на истинном пути.
Отверзи, Боже, двери покаяния,
Сподоби без порока Суд пройти.
11.06.2014 г.
Александра Анкира
Свидетельство о публикации №114061106399