Самотн сть мовчазна

Самотність мовчазна -
Мій друг і мій порадник.
Зникла щоденна новизна,
І той, хто найдорожчий - зрадник.

Вже пилом телефон припав.
І icq давно мовчить,
Якби ж ти тільки знав.
Як та байдужість мовчазна болить.

Люблю й ненавиджу водночас,
Я знаю, я давно вже річ.
Була кохана, стала зайва.
Нехай гірку сльозу мою сховає ніч.

Я обіцяю жити довго і щасливо,
Я посміхатимусь, любитиму тебе.
В моїм житті усе буде красивим,
А щастя скрізь мене знайде.


Рецензии