Ти не з мною

Ти не зі мною, ти не любиш.
Розмова на підвищених тонах.
Залито горе алкоголем,
Але ти поряд в моїх снах.

Я знаю, невблаганно
Ми наближаємось до того дня,
Коли я стану не кохана,
Коли я стану не твоя.

Але я присягаюсь, що мій янгол
Назавжди лишиться в тобі,
Він берегтиме твою душу і нове кохання,
Тебе він не залишить в час біди.

А я назавжди берегтиму спогад
Про вірну, віддану нашу любов.
І хоч про мене ти забудеш,
Я в спогадах вернусь до тебе знов.


Рецензии