Нема вже нас
Ти так спокійно це сказав.
Я думала навіки разом,
Та час нас навпіл роз’єднав.
Дві різні долі, два кохання:
Палке, глибоке і до забуття.
А друге так слабке,
Що йому мало віри у життя.
Тремтіння вуст, вологі очі,
Нічого дивного, не перший раз.
Страшні, самотні, невблаганні ночі,
Є я і ти, нема вже нас...
Свидетельство о публикации №114061000812