Не буду багато бажати...

Не буду багато бажати
В твої, молоді, п*ятдесят.
Хай довго живе твоя мати...
Зустріти разом безліч свят!

Лише побажаю кохання,
Здоров*я і ладу в сім*ї.
Хай сонячно, з самого рання,
Виблискують очі твої!

Хай легкою буде дорога -
Куди би не їхала, йшла...
Не гасне хай віра у Бога,
Щоб щастя в життєві знайшла!

Бажаю краси і цвітіння,
Взаємності серед близьких...
Добробуту, друзів, везіння,
Людей не зустріти низьких!

                Вірш написаний за проханням Тамари Сердеги ( Томашиної )
                її подрузі Олені Датій у День пятидесятиріччя.


Рецензии