Тепер би не злиплось...

*     *     *
 
…Тепер би не злиплось од тих легітимних канхвет.
Порожньою гільзою дзенькне одурена віра…
Країну попустить, як п'яне хамло за кафе,
їй-богу, попустить в форматі прямого ефіру!

І буде студент цілувати наївне дівча
на лавці у парку, забувши сполуки «коктейлю»…
Буденними лайками знов набубнявіє чат,
шукатимуть винних богемно-дрібні мудрагелі.
 
А десь серед поля солдатик впаде у ріллю
і зойкне, прокинувшись раптом, налякана мама…
А ви обирайте з мерзот, брехунів та падлюк.
Імперствує Путін… Обамить чорнявий Обама…

…Солона на смак та набридла, бо – кожного дня.
Червона, гаряча – струмочком до крайньої хати…
Простіть мені, браття… А ти, шоколадна свиня,
живи по-новому – гадаю, тобі не звикати…


Рецензии