Ми вс1 одне...
Ми з лона вийшли одногО.
ПовЕрнемось колись додому.
Полинемо знову до нього.
Пройшовши шлях цей дивовижний,
Пізнавши різні почуття,
Розскажем друзям про мандрівку,
Які отримали знання.
Чи все змогли опанувати
У межах людського життя,
І як використали сили,
Чи вистачило нам чуття?
Чи пам'ятали про підтримку,
Що є у кожного із нас?
Чи дякували за поради
Які приходили щораз?
Чи світ змогли цей відродити,
Й жаринки запалить нові?
Ми всі - мандруючі перлинки
У Всесвіта безмежного житті.
Лиш відкривай свою свідомість.
Навчись в молитві й правді жити.
Не зробиш кривди ти нікому,
І визнання зумієш заслужити.
Свидетельство о публикации №114061006481
Очень Понравилось! ..очень.
Просто, слов не нахожу.. чтоб передать то чувство,
которое тронуло до глубины сердца, при чтении данного Стихотворения.
Спасибо Вам за него.. от всей души.
С Уважением к Вам.. Владимир.
Владимир Юнь 11.10.2014 23:20 Заявить о нарушении