Белыя ружы

Белыя  ружы  квітнеюць у садзе…
Яны  захапляюць  пяшчотаю  нас.               
Як жа ўсё гэта Тварцу удаецца,
Што гэтак чаруе ён сэрцы падчас.
Сонейка свеціць люстэркам у небе-
Такой  прыгажосці у свеце  няма,
Ружы нас вабяць красою нябеснай 
І дораць заўсёды сукенку з цяпла!      


Рецензии