Beloved Breeze

Changing faces you knock at my doors but i know
How only your winds blow.
Changing places you're always around in the air
Slightly touching you take care.

Beloved Breeze
My weak knees
Are getting stronger in your ease,
Beloved Breeze
Your fresh kiss
Retains a hope on my lips.

Changing times you untangle the Verity knot,
Thinking over a new plot.
Changing chords, turning nights into spaces of art
We are staying alone apart.

Beloved Breeze
Your weak knees
Are getting stronger in my ease,
Beloved Breeze
My warm kiss
Retains a hope on your lips.


Рецензии