Я замрiяна, запеленана
У сріблясті світи і слова.
Моя нива Любов’ю засіяна,
Кожна мить в моїй Долі – жнива.
Я дарую Безмежне і Радісне,
Я дарую тепло і дива.
Через Всесвіт Любов’ю прокладене
Те, що знає моя Чистота.
Я відчута, окрилена Спокоєм,
Я відкрита у Простір і Час.
Впізнавайте, записуйте нотами…
Я – Душа. Я озвучую вас…
10.06.2014
Свидетельство о публикации №114061005043
Удачи!
Самого Светлого!
Катерина Жебровська 23.06.2014 17:32 Заявить о нарушении