Грошi

Щезають гроші
І дні хороші,
Приходять гірші
Й турботи інші.

Як роздобути
Хоч щось ковтнути,
Ідеш до друга,
Голодна ж смуга,

Мо’ він пригостить
Хоча і постить,
Позичить гроші,
Щоб дні хороші
               
Прийшли скоріше,
Щоб як й раніше
До столу сісти
І щось поїсти.

Ой, гроші, гроші
Такі хороші,
Такі зрадливі,
Такі мінливі.

Грошей багато,
Рідні ти тато,
Тебе вітають
І поважають.

Грошей немає,
Рідня тікає,
Не хоче знати
І привітати.
10.06.14.      


Рецензии