Кали у лоб вас пацалуе сатана...

Калі ў лоб вас пацалуе сатана...
 Закіпіць раптоўна хатняя вайна...
 Ці свірэпа пацалуе вас капытам...

 Усміхніцеся, ўсё пройдзе да  відна.
 Бо ўсё злоснае – хлуслівая мана,
 І растопіцца усмешкай, менавіта...


Рецензии