Незнаний ще...

Не буде шансу повторити мить,
бо час немає вороття назад…
Уява намалює долі плин,
тож  мрії рух не зупинить,
й не передбачить все…

Бездумність зачіпатиме щораз,
і заганятиме в куток буття…
Однак призначення Душі в житті
не зупинятись, далі йти
в надії до кінця…

Із даних варіантів і шляхів
є безліч відповідей, є шлях твій.
Вже не повторюючи помилок
станцюй Любові свій танок
ніким незнаний ще…


Рецензии