Глухе мовчання
Ні, то холодний сміх,
Не вперше й ніби не востаннє
Благання за благанням.
Страхіття моїх кольорових снів.
Обманюєш, смієшся,
Вже вкотре - просто лялька.
Кохаєш чи кохаючим здаєшся,
Вся ця історія - наступна калька.
Я є - то й добре,
Немає - слава Богу.
Ця непотрібність непідробна,
Я втратила свою дорогу.
Давно твоєю тінню стала,
Живу для тебе, дихаю і плачу.
Тобі напевно сліз замало,
Дарма, що чужий біль так мало значить...
Свидетельство о публикации №114061001047
Най щастить!Надхнення!
Сергей Носов-Ужгородский 13.06.2014 22:42 Заявить о нарушении
Настя Лисицина 13.06.2014 23:07 Заявить о нарушении